babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nandu: Vele könnyű Szülőnek lenni! :) (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Több, mint 20 éve szolgálja örömmel és nagy odafigyeléssel a Nandu a magyar családokat. Minden csöpp hordozott baba, siker a számunkra. A személyes találkozások helyett idén az online térben igyekszünk a családok segítségére lenni. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalunkon megjelenő friss akciókat (idén 20-30%-os akciók) és az ingyenes hordozós tanfolyamok időpontjait.

Számunkra hivatás, hogy a családok megtalálhassák a hordozás adta csodálatos lehetőséget és a nyugodt, kiegyensúlyozott babás hétköznapokat. Fontosnak tartjuk, hogy a szülőknek elmondhassuk, hogy a kisbaba számára a testközelség maga a szeretet kifejezése. A simogatás, ölelgetés, hordozás, puszilgatás, ringatás és minden finom érintés számára a szeretet megnyilvánulása. Milyen a babahordozás? Video! 

 

Sokan már a baba születése előtt tudják, hogy hordozni szeretnének, csak azt nem tudják milyen eszközzel.

Mindenképpen olyan eszközt érdemes választani, ami mind a babának, mind a hordozó szülő igényeinek egyaránt megfelel.

A baba szempontjából fontos, hogy olyan eszköz legyen ez, amiben a baba a magzati, összegömbölyödött testhelyzetéhez hasonlóan, biztonságosan lehet és kellően szorosan rá lehet igazítani a hordozót.

A szülők szempontjából az a fontos, hogy a kiválasztott eszköz kényelmes legyen, az életvitelüknek és szokásaiknak meg tudjon felelni és kellően tetszen, hogy szívesen viseljék és jó érzés legyen a hordozás.

 

A Nandu babahordozók között található szövött hordozókendő, szövött karikás kendő, rugalmas kendő, bébi mei tai és mei tai típusú babahordozók, állítható kendős csatos és totyogó méretű csatos, kiváló minőségű hordozók. Az új ManGo márka csípőhordozója megjelenése óta közönség kedvenc.  

 

Hordozóeszköz választással kapcsolatos információkkal és hordozási alapismeretekkel segítünk tanfolyamainkon is a családoknak.

A vásárok és kiállítások helyett idén online kuponakciókkal kedveskedünk a szülőknek a Nandu és ManGo hordozóinkhoz és a Monapel mosható pelenkáink megvásárlásához. Érdemes követni az oldalon megjelenő eseményeket, híreket, tanfolyamokat és a nagy-nagy kedvezményeket (idén 20-30%-os akciók).

 

Magyar szív. Magyar kéz. Magyar termék. Nandu.

Ajánló

Türelmetlenül várjuk, de ne siettessük!
Ötletek első gyermekeseknek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Fantasztikusan érzem magam a bőrömben! Tényleg. Ha majd borzalmas hetem lesz, emlékeznem kell erre az érzésre.

- Stephen Chbosky -

A legjobb baba ajándék!